Vacature: Ombouwer betonmallen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met het aanpassen en ombouwen van betonmallen en wil jij werken binnen een bedrijf dat met behulp van prefab beton, maatwerk producten maakt? Dan zoeken wij jou!

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een ervaren ombouwer. Je gaat aan het werk in de eigen mallenmakerij van het bedrijf. Hier zorg je er voor dat de mallen worden omgebouwd voor het storten van de volgende betonconstructie. Dit zijn bijvoorbeeld galerijplaten, balkonplaten, bordessen of trappen. Om dit goed uit te kunnen voeren is voor jou tekeninglezen en vervolgens in spiegelbeeld uitvoeren geen probleem. Jij streeft ernaar om netjes en nauwkeurig je werk af te leveren.

Functie-eisen

  • Ervaring met het ombouwen en/of maken van betonmallen
  • Flinke dosis motivatie
  • Bij voorkeur in bezit van eigen handgereedschap

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn maatwerk, verantwoordelijkheid en kwaliteit. Er heerst een goede werksfeer en teamgeest. Ontwikkeling van de medewerkers staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie tot het einde van dit jaar, bij goed functioneren en aanhoudende drukte is er een kans dat je voor langere periode aan het werk kunt bij dit bedrijf. De werktijden zijn van 7:15 uur tot 16:00 uur. Voor deze functie is een rijbewijs niet nodig als je maar zelf op de werkplek kunt komen. Kom je met de auto? Dan heb je recht op een kilometervergoeding van € 0,19. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,62 en de € 15,24 dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij voorkeur beschik je over eigen handgereedschap. 

Ben jij de ervaren 'ombouwer betonmallen' die onze opdrachtgever zoekt? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 31 oktober 2020 tegemoet! Heb je vragen over deze leuke vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via