Vacature: Medewerker bediening Bij Elzinga

  • Salaris Tussen € 3,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Weet jij door jouw servicegerichtheid alle klanten tevreden te stellen en heb jij een passie voor de horeca? Dan ben jij geknipt voor deze leuke bijbaan als medewerker bediening Bij Elzinga in Ten Boer.

Als ware horecatopper staat er altijd een glimlach op jouw gezicht wanneer je de gasten helpt. Je bent communicatief vaardig, servicegericht en bovendien stressbestendig. Door jouw ervaring weet je namelijk dat het werk soms wel eens hectisch kan zijn, maar jij houdt dan je hoofd koel.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • enige ervaring in de horeca

Over het bedrijf

Voor Bij Elzinga in Ten Boer zijn we per direct op zoek naar een gedreven collega in de bediening. Bij Elzinga kunnen gasten terecht voor een heerlijke lunch, diner of high tea. Daarnaast worden er op gelegenheid recepties, feesten en partijen georganiseerd. Wegens uitbreiding van het team is deze gezellige horecaonderneming op zoek naar een nieuwe collega in de bediening. In deze rol sta je voornamelijk klaar als bedieningsmedewerker, maar als je ziet dat de afwas overloopt help je daar ook zonder problemen een handje mee.

Wat wij bieden

Als bedieningsmedewerker variëren jouw werkdagen tussen de donderdag en zondag. Je zal hierbij veelal in de avonden werken van 17:00 tot sluitingstijd (21:00 uur). Let wel op; je werkt in de horeca dus het kan voorkomen dat het werk eens wat later klaar is. Als medewerker in de bediening werk je tussen de 8 en 15 uur per week. Het werk is voor langere tijd. Jouw salaris ligt tussen de €3,- en €11,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd. 

Wil jij aan de slag als bedieningsmedewerker? Solliciteer dan voor 1 november 2020. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via