Vacature: Leerling vloerenlegger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zou jij graag het vak als vloerenlegger willen leren óf heb jij al ervaring op dit vakgebied? Lees dan verder, want bij dit bedrijf krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Je gaat aan de slag als vloerenlegger. Dit kunnen houten vloeren zijn, maar ook systeemvloeren. Als je dit nog niet eerder gedaan hebt, krijg je met de juiste inzet en motivatie de kant om het vak te leren. Verder kan je, als je er voor open staat, ook andere werkzaamheden voor dit bedrijf doen, zoals: kelders afdichten en kleine betonreparaties. Dit zijn werkzaamheden die er bij kunnen komen, maar als jij je enkel met het leggen van vloeren bezig wil houden, kan dit ook.

Functie-eisen

  • een geldig VCA-certificaat
  • inzet en motivatie om het vak te leren/uit te voeren

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat actief is in de Noordelijke provincies. Ze zijn gevestigd in de buurt van Leek en vanuit hun bedrijfspand zal je iedere ochtend vertrekken naar de verschillende klussen, samen met een voorman. Het bedrijf houdt zich voornamelijk veel bezig met zwambestrijding en het bestrijden van andere ongedierte. Ook verdiepen ze kelders, maken ze deze waterdicht en repareren ze bijvoorbeeld aardbevingsschade. Voor jou als vloerenlegger is dit slechts bijzaak.

Wat wij bieden

Afhankelijk van je leeftijd en ervaring wordt er op basis van de cao het uurloon bepaald. Het bedrijf geeft aan dat ze je, bij goed bevallen, na een bepaalde tijd over willen nemen. Je komt te werken bij en middelgroot bedrijf, maar in een klein team met korte lijnen.

Ben jij de (leerling) vloerenlegger die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag voor 2 november aanstaande jouw sollicitatie! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via