Vacature: Schoonmaker kantoorpand

 • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
 • Aantal uren per week 30 uur
 • Standplaats Ten Boer
 • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Dankzij jouw werk kunnen vele medewerkers dagelijks in een netjes een schoon kantoorpand hun werk doen! Jij bent namelijk die bevlogen flexibele schoonmaker die kantoorpanden in de regio Groningen netjes achterlaat! Woon jij in Groningen of omgeving en ben je tussen de 20 en 30 uur per week beschikbaar om schoon te maken? Lees dan hier welke diensten jij kunt gaan invullen!

Per direct zoeken wij voor langere tijd een gemotiveerde medewerker die zijn hand niet omdraait voor een grondige schoonmaakklus. Als schoonmaker maak je verschillende (kantoor)panden in de omgeving rondom Groningen schoon. Om op locatie te komen kun je gebruikmaken van een bedrijfsauto. Als medewerker schoonmaak bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid, maar ook zeker kwaliteit, spelen hierbij een belangrijke rol. Samen gaan jullie met een bedrijfsauto op pad en laten jullie de verschillende panden spik en span achter.

Functie-eisen

 • woonachtig in Groningen
 • rijbewijs B
 • flexibel beschikbaar
  • 's ochtends van 7.30 uur tot 13.00 uur
  • 's avonds vanaf 17.00 uur tot circa 20.00 uur

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf waarvoor je gaat werken, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er zijn korte lijntjes en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Communicatie gaat altijd snel en duidelijk, je weet daarom altijd waar je aan toe bent. Je gaat écht deel uitmaken van het schoonmaakteam en je zult je hier zeker op je plek gaan voelen!

Wat wij bieden

Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag in de ochtend en namiddag/avond (vanaf 7.30 uur in de ochtend tot 13.00 uur en in de namiddag vanaf circa 17:00 tot 20:00 uur). Totaal werk je tussen de 20 en 30 uur per week. Jouw salaris in deze functie ligt tussen de € 10,- en € 12,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Deze salariëring is conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als schoonmaker? Solliciteer dan voor 8 november 2020. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via