Vacature: Productiemedewerker wasserette

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij werken in een leuk team en ben jij flexibel inzetbaar? Ben jij daarnaast in staat om zorgvuldig om te gaan met strikte regels op gebied van hygiëne? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een grote wasserij in Friesland zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor diverse afdelingen.

We zijn op zoek naar meerdere kandidaten voor diverse afdelingen. Dit zijn de sorteerafdeling, Cleanroom en de inpakafdeling. In de sorteerruimte komt de kleding binnen en controleer je deze op aanwezigheid van pennen of andere gereedschappen. Vervolgens wordt de gecontroleerde kleding gesorteerd en klaargezet voor het juiste wasprogramma. Na het wassen komt de kleding in de cleanroom. Hier wordt de kleding in geconditioneerde omstandigheden gedroogd en op verschillende wijze gevouwen. Bij de inpakafdeling komt de kleding binnen nadat het gewassen en gedroogd is. Op de inpakafdeling wordt de kleding op de juiste manier verpakt en voorzien van stickers ten behoeve van traceerbaarheid. Vervolgens wordt de kleding gescand en in kisten of containers gedaan. 

Binnen het bedrijf wordt er gewerkt in ploegendiensten en je kan worden ingepland tussen 06:00 en 22:00 uur. Er wordt rekening gehouden met ieders wensen ten aanzien van de planning maar de voorkeur gaat uit naar iemand die zich flexibel kan opstellen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Eventueel ook op zaterdag in drukke tijden, maar zaterdag is geen standaard werkdag. Indien je in de avonden werkt, ontvang je leuke toeslagen over je normale uurloon.

Functie-eisen

  • in bezit van eigen vervoer (pre)
  • je gaat zorgvuldig om met regels op gebied van hygiëne
  • minimale lengte is 1.60 i.v.m. de hoogte van de vouwtafels
  • fysiek zwaar werk kunnen verrichten
  • bereid om make-up/sieraden/piercings te verwijderen
  • je bent voor langere tijd beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Voor klanten van de opdrachtgever is het erg belangrijk dat zij schone en steriele kleding dragen. Tijdens het wassen en inpakken van de kleding wordt daarom gewerkt volgens duidelijke regels rondom hygiëne. Er zijn verschillende afdelingen binnen het bedrijf en in totaal werken er ongeveer 100 medewerkers binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wie bieden een parttime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10- tot € 11,- bruto per uur exclusief onregelmatigheidstoeslagen. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van 0,14 per km. Het bedrijf waar je gaat werken is vroeg in de ochtend en laat in de avond slecht bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als productiemedewerker? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'productiemedewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via