Vacature: Koerier parttime

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een topografische topper, die efficiënt en zorgvuldig ieder pakket weer op het juiste adres bezorgt? Ben je verder klantvriendelijk en woon je in of vlakbij Leeuwarden? Dan ben jij geknipt voor de functie van koerier!

Als koerier voor dit bedrijf werk jij elke zaterdag en zorg je er voor dat alles pakketjes snel en zorgvuldig bezorgt worden. Het is van belang dat je +/- 160 stops per dag kunt gaan maken. Je vliegt dus van hot naar her en je bezorgd de (soms zware) pakketten, die je oppikt vanaf het distributiecentrum in Leeuwarden, door heel Friesland. Wanneer alle pakketten bezorgd zijn, lever je de bus weer in bij de opdrachtgever. Het is dus niet alleen auto rijden maar er wordt echt van je verwacht dat je snel schakelt en zo efficiënt mogelijk je pakketjes bezorgd. Je start met 2 proefdagen.  De eerste dag zal je mee rijden met een ervaren koerier en de tweede dag zal een training zijn op het distributiecentrum hoe je leert over alle aspecten van het vak zoals privacy, veiligheid, netjes werken en hoe je alles het beste aan kunt pakken. Ook als je fulltime beschikbaar bent willen we jouw graag uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • wonend in of vlakbij Leeuwarden
  • fysiek in staat om zware pakketten te tillen
  • minimaal MBO 3 / havo diploma
  • in staat om een een vog te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met een open cultuur en een informele sfeer. Er zijn korte lijntjes en er wordt snel geschakeld. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent omdat eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Er werken momenteel ongeveer 40 koeriers binnen dit bedrijf. Mocht het goed bevallen bij onze opdrachtgever is het ook mogelijk om extra dagen te maken, in overleg is er veel mogelijk binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor ongeveer 7 uur per week. Maar meer werken is dus mogelijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao beroepsgoederenvervoer ver de weg. Het salaris ligt tussen €10,- en €11,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je ook nog een bruto vergoeding per gewerkt uur.

Ben jij de koerier die we zoeken? Solliciteer dan snel. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via