Vacature: Junior werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is plannen en organiseren jouw talent? Ben jij tevens goed met cijfers en ligt jouw interesse bij de weg- en waterbouw? Lees dan snel deze leuke vacature voor junior werkvoorbereider in de wegenbouw.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een junior calculator/werkvoorbereider ter versterking van het team. Calculeren en voorbereiden van grondwerk, sloopwerk en fundering en verhardingen zoals recreatiepaden en fietspaden behoort tot jouw taken. Coördineren, plannen en organiseren en overdragen van werk zijn hierbij belangrijke onderdelen in jouw functie. 

Je hebt in je werk veel contacten met onderaannemers, leveranciers en interne afdelingen. Omdat je hierbij communiceert over calculaties en prijzen beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en hebt doorzettingsvermogen. Tevens ben je nauwkeurig, ben je goed met cijfers een weet je maatwerk te leveren. 

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-opleiding civiele techniek
  • enige ervaring in het gww is een pre
  • goede communicatieve vaardigheden
  • goed met cijfers

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat is gespecialiseerd in de wegenbouw. Het is een middelgroot bedrijf met vestigingen in Drenthe en Groningen. De opdrachtgever is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, sloopwerk, en fundering van recreatiepaden en fietspaden. Deze projecten worden door geheel Nederland uitgevoerd.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie en een werkplek voor langere tijd. Bij goed functioneren en voldoende werk is de kans aanwezig dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.  Het salaris is conform cao en ligt tussen de € 10,40 en € 17,50 bruto per uur. 

Ben jij de junior calculator/werkvoorbereider die wij zoeken? Solliciteer dan voor 13 november 2020. Wil je graag meer informatie over de vacature 'Junior werkvoorbereider'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via