Vacature: Fietsenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte technicus en heb je ervaring met het repareren van fietsen? Lees deze vacature dan snel verder! 

Voor een fietsenwinkel in Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren fietsenmaker. In deze functie diagnosticeer en repareer je verschillende soorten fietsen en e-bikes. Samen met de klant bespreek je de nodige reparaties en voorzie je de klant van de juiste informatie. Ook zorg je er voor dat verkochte fietsen rijklaar worden gemaakt. Daarnaast houd je overzicht over de winkel, sta je klanten te woord en weet je ze te adviseren en waar mogelijk te overtuigen. Het is belangrijk dat je als fietsenmaker klantvriendelijk en stressbestendig bent. Het zou mooi zijn wanneer je de Friese taal beheerst. 

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • je hebt technisch inzicht
  • je bent klantgericht

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een lokale fietswinkel met veel persoonlijke service en met grote deskundigheid.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan in een goed draaiend bedrijf. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Door de weeks werk je van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de zaterdag werk je van 09.00 – 17.00 uur. Het salaris is volgens de cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf en wordt gebaseerd op je kennis en ervaring. Bij bewezen diensten ligt een vast contract in het vooruitzicht. 

Ben jij de ervaren fietsenmaker die we zoeken? Solliciteer dan vóór 15 november. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via