Vacature: Keurmeester elektrisch gereedschap

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij veilig werken en zorg je ervoor dat je collega's dit ook kunnen? Als keurmeester elektrisch gereedschap verzorg jij de keuringen van de gereedschappen en repareert deze waar nodig.

Alle elektrische gereedschappen die door je collega's dagelijks gebruikt worden moeten jaarlijks worden gekeurd of ze aan de veiligheidseisen voldoen. De gereedschappen liggen in de werkplaats maar net zo goed keur je ze op locatie.

Naast het uitvoeren van de keuringen adviseer je het management over het gebruik en keuren van de gereedschappen. Ook zet je een systeem op voor het registreren en keuren van de gereedschappen. 

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding mbo Elektrotechniek
  • in het bezit van NEN 3140 VP
  • ruime ervaring als elektromonteur

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderhoudsbedrijf voor werktuigbouwkundige installaties. In de loop der jaren is het bedrijf zich ook steeds meer gaan richten op de nieuwbouw van projecten.

Wat wij bieden

De werkzaamheden zijn voor een langdurige periode met de intentie om op termijn in dienst te komen bij de opdrachtgever. Je wordt verloond conform cao Metaal en Techniek. Het salaris bedraagt tussen € 2.400,- en € 2.800,- voor een voltijd dienstverband. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature keurmeester elektrisch gereedschap? Solliciteer dan voor 27 november. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Techniek op telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via