Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

“Nait soez’n, deurbroez’n”. Dat is een uitspraak die jou op het lijf geschreven staat. Fysiek uitdagend werk ga je namelijk niet uit de weg en daarnaast ben je niet bang om je handen vuil te maken. Beschik jij over de juiste mentaliteit om als grondwerker aan de slag te gaan?

Aan sterke handen hebben we nooit genoeg. Daarom zoeken we voor onze opdrachtgever een allround grondwerker die graag fulltime aan de slag willen. Als grondwerker vindt je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn. Met een schep in de hand ga jij vakkundig en gedreven te werk en sta jij aan de basis van de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering.

Jouw rol als grondwerker omvat werkzaamheden zoals voorsteken, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Ook assisteer jij de machinist op de rupskraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van overtollig zand. Hierbij zorg je dat je nauwkeurig te werk gaat. Als grondwerker kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als grondwerker. Heb je wat minder ervaring? Dan komen we ook graag met jou in contact, omdat er voldoende bij te leren valt.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
  • je bent in het rijbewijs B en eigen vervoer
  • je hebt een goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een klein en jong bedrijf met ruim 15 jaar ervaring die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Zij werken samen met diverse zzp´ers en bedrijven  om voor de klant tot het gewenste resultaat te komen. Elke klant is uniek. Daarom stemmen ze hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Of het een klein, eenmalig verzoek is of een inspanning voor de lange termijn, zij  luisteren naar wat de klant nodig heeft en bereiden een passend plan voor.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de LEO cao en ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 40 uur per week.

Enthousiast? Solliciteer dan voor 27 november 2020!    Heb je vragen of wil je meer informatie?  ? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via