Vacature: Constructiemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Spreek jij de taal van de werkvloer, zie jij het werk en ben jij daarnaast super enthousiast? Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou. Voor een bedrijf in Sneek zijn wij op zoek naar een constructiemedewerker die van aanpakken weet. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als constructiemedewerker ga jij samen met je collega's aan de gang met het maken van chassis voor aanhangwagen en opleggers. Hierbij is ieder project weer anders en is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en kunt inspelen op de wensen van de klant. De projecten zijn super afwisselend en dat maakt jou werk ook weer afwisselend. Het is hierbij belangrijk dat jij kan tekening lezen als geen ander. Jullie zijn een hecht team en samen klaren jullie de verschillende projecten!

Functie-eisen

  • tekeningen lezen
  • mig/mag lassen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat ruim 100 jaar en is van oorsprong een familiebedrijf. Er werken ongeveer 25 medewerkers en de sfeer is goed. Ze gaan er met zijn allen voor en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. Ze denken graag mee met hun klanten en medewerkers. Ze zijn begaan en zorgen en daarom voor dat zowel klanten en medewerkers tot een hoogtepunt komen! Kortom een super leuk bedrijf om te werken.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 11,- en € 15,-.

Wil jij aan het werk als constructiemedewerker? Solliciteer dan voor 28 november! Heb je nog vragen over de vacature constructiemedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via