Vacature: Plaatwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag met metaal en heb je ervaring met knippen, kanten en snijden? Wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf op gebied van bovengrondse brandstoftanks? Dan is deze vacature voor plaatwerker interessant voor jou!

Als plaatwerker sta je aan het begin van het productieproces en bewerk je metalen platen tot wanden voor brandstoftanks en lekbakken. Van een schematische tekening lees je af hoe het resultaat eruit moet komen te zien. Voor jou is het lezen van tekeningen, het knippen, kanten en snijden van metaal, gesneden koek. Jij werkt zelfstandig, secuur en levert goed werk af. Jouw collega’s op de las- en montageafdeling zijn dan ook zeer tevreden over jou. Zij werken zonder problemen verder aan jouw plaatwerk en leggen de laatste hand aan het uiteindelijke product: brandstoftanks van hoge kwaliteit.

Functie-eisen

  • affiniteit met metaaltechniek en bij voorkeur enige ervaring als plaatwerker
  • werk- en denkniveau mbo 2/3, verkregen door opleiding richting plaatwerk
  • ambities om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is specialist in het ontwikkelen en produceren van brandstoftanks. Bij dit bedrijf staat het belang van de gebruiker centraal. Het product moet makkelijk in gebruik zijn, betrouwbaar, milieuvriendelijk en ook nog eens voldoen aan wet- en regelgeving. Het is een fijn bedrijf om voor te werken en je zult je hier zeker thuis gaan voelen.

Wat wij bieden

Wij bieden de toekomstige plaatwerker een afwisselende en uitdagende functie bij een bedrijf met een echte familiecultuur. Je voelt je meteen welkom in de collegiale en open werksfeer. Er is aandacht voor jouw ideeën en inzichten. Wanneer gewenst, zijn er mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Als plaatwerker werk je 39 uren per week en ben je iedere vrijdagmiddag lekker vrij. Het salaris is marktconform en ligt tussen €12,50 en €15,00 bruto per uur. Bij goed functioneren, behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Ben jij plaatwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 29 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Plaatwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via