Vacature: Assistent monteur kunststof kozijnen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Buinen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen of heb jij bouwkennis en wil je dit vak graag leren? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor een bedrijf in Assen zijn wij op zoek naar een assistent monteur kunststof kozijnen. 

Als monteur houd jij je vooral bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden zowel geplaatst in nieuwbouwwoningen als bij verbouwprojecten. Je assisteert de ervaren monteur met het verwijderen van de de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Omdat je voornamelijk bij particulieren werkzaam bent ben je representatief en klantgericht. Tevens is het vereist dat je affiniteit hebt met bouw en technisch bent. 

Je bent woonachtig in de driehoek Stadskanaal - Buinen - Drouwenermond. Dit omdat jouw collega's woonachtig zijn in deze omgeving en vanaf daar wordt vertrokken naar de klus. 

Functie-eisen

  • bouwtechnisch inzicht
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een kleinschalig bedrijf gevestigd in Assen. Het bedrijf is ervaren en gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden naar de wens van de klant gefabriceerd en geplaatst. Ook deuren, gevelbekledingen en dakkapellen behoort tot de specialisatie van de opdrachtgever. Je komt te werken in een team met twee andere monteurs. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie en een werkplek tot ongeveer eind mei 2021. Bij goed bevallen en voldoende werk worden de werkzaamheden daarna voortgezet. Het salaris in conform cao en ligt tussen de € 10,40 en € 14,50 bruto per uur.

Ben jij de monteur kunststof kozijnen die wij zoeken? Solliciteer dan voor 1 december 2020. Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via