Vacature: Mallenombouwer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met het aanpassen en ombouwen van betonmallen en wil jij werken binnen een bedrijf dat met behulp van prefab beton, maatwerk producten maakt? Dan zoeken wij jou!

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren mallenombouwer, dit omdat ze te maken hebben met aanhoudende drukte. Het bedrijf heeft een eigen mallenmakerij waar jij aan het werk gaat als mallenombouwer. Hier zorg jij er voor dat de malen worden omgebouwd voor het storten van de volgende betonconstructie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld galerijplaten, balkonplaten, bordessen of trappen. Voor jou is het belangrijk dat je netjes en nauwkeurig je werk uitvoert.

Functie-eisen

  • flinke dosis motivatie
  • ervaring met het ombouwen en/of het maken van betonmallen
  • bij voorkeur ben je in het bezit van eigen handgereedschap

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn verantwoordelijkheid, kwaliteit en maatwerk. Binnen het bedrijf heerst een goede werksfeer en teamgeest. Ontwikkeling van de medewerkers staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie tot het einde van dit jaar, bij goed functioneren en aanhoudende drukte is er een kans dat je voor langere periode aan het werk kunt bij dit bedrijf. De werktijden zijn van 7:15 uur tot 16:00 uur. Voor deze functie is een rijbewijs niet nodig als je maar zelf op de werkplek kunt komen. Kom je met de auto? Dan heb je recht op een kilometervergoeding van € 0,19. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,62 en de € 15,24 dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij de ervaren mallenombouwer die onze opdrachtgever zoekt? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 2 december 2020 tegemoet! Heb je vragen over deze leuke vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via