Vacature: Procesoperator DOW

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3400,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als procesoperator en heb jij een VAPRO-B of VAPRO-C diploma? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou als procesoperator in 5-ploegen bij DOW!

Wat ga je doen in deze rol als procesoperator?
Je bent verantwoordelijk voor het goed lopen van het productieproces. Om dit te realiseren neem je de principes, procedures en werkwijzen in acht. En hierbij werk je veilig en efficiënt. Je bedient de procesapparatuur, voert controle rondes uit, stuurt mensen daar waar nodig aan en/of bij. Je zorgt er ook voor dat de werkzaamheden en resultaten zijn afgestemd op de doelstellingen van DOW. Je spoort storingen op en weet deze ook op te lossen. Ook denk je proactief na over manieren waarop het proces kan verbeteren. Tot slot geef je ook vakinhoudelijk training en coaching aan collega's over het proces.

Functie-eisen

  • minimaal VAPRO-B 
  • VCA-VOL certificaat 
  • ervaring als procesoperator 

Over het bedrijf

Dow combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Zij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. Bij DOW wordt kunststof geproduceerd dat onder andere gebruikt wordt in matrassen, meubelen, koelkasten, dashboards en mobiele telefoons.

Wat wij bieden

Een fulltime baan voor langere tijd! Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2200,- en €3400,- per maand. Je ontvangt een ploegentoeslag van 27%. En uiteraard een reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature 'procesoperator'? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 4 december. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via