Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je groene vingers, werk je klantgericht én heb je de komende weken nog wat tijd over om werk op te pakken? Heb je daarnaast ervaring opgedaan in het groen? Dan spreekt deze vacature je vast aan! Voor een opdrachtgever uit Bolsward zoeken we een hovenier die bij wil springen met het winterklaar maken van de huidige projecten. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een allround hovenier / groenvoorziener die bij kan springen op de huidige projecten. Ze zijn momenteel bezig met het winterklaar maken van tuinen, velden en plantsoenen etc. Het werk is in eerste instantie voor een aantal weken maar bij goed bevallen is het mogelijk om het jaar rond aan de gang te gaan bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo opleiding groen (pre) 
  • rijbewijs B, bij voorkeur BE 
  • vca

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein hoveniersbedrijf uit de omgeving van Bolsward. Je zult samen met je collega op pad gaan en de klus klaren. Het is een klein hecht team wat elk jaar weer samen aan het werk is bij onze opdrachtgever. In het hoogseizoen werken er ongeveer 5-10 medewerkers in de winter zijn er vaak 4 medewerkers aan de slag.  Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om je zelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €15,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er ieder seizoen werk bij onze opdrachtgever.

Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 27 november tegemoet!  Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via