Vacature: Lasser / constructiebankwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig volledige werkstukken samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Bolsward zoeken wij een ervaren Lasser / constructiebankwerker die van aanpakken weet. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

In deze combifunctie ga je zelfstandig of  in teamverband aan de slag met je directe collega's.  Je werkt met dun, dik en zwaar materiaal. Je bent dus allround inzetbaar en je hebt je de laatste jaren bewezen in het vak. Daarnaast ben jij uitermate goed in controles uitoefenen. Jij zorgt ervoor dat je eigen werk maar ook dat van je collega's er tip en top uit ziet. Er zijn volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen binnen het bedrijf en je hebt de vrijheid om verschillende werkzaamheden op te pakken.  De producten worden voornamelijk gemaakt voor bedrijven in de logistieke sector maar ook werk je mee aan eindproducten voor de voedingsindustrie en de agrarische sector! Afwisselend werk dus met veel mogelijkheden!

Functie-eisen

  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • mig/mag lasser niveau 2/3
  • vca certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Bolsward is een vooruitstrevend bedrijf dat de klant altijd voor op stelt. Ze denken mee met hun klanten en zijn ook zeer betrokken met hun personeel. Er heerst ene super fijne sfeer en ze investeren in duurzame relaties met hun personeel. De instelling is daarom ook een vast dienstverband bij goed bevallen van beide kanten. Momenteel zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team omdat ze in een korte tijd enorm zijn gegroeid. Het mooie van deze opdrachtgever is dat ze alles zelf bewerken je kunt dus ook het eindresultaat bewonderen!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-. Bij een goede match is het mogelijk om gelijk in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Wil jij aan de gang als lasser? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 1 december tegemoet! Wie weet sta jij volgende week al in Bolsward! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser / constructiebankwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via