Vacature: 1e bedrijfsautotechnicus Wierda Bedrijfswagen B.V.

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je sleutelt graag aan auto’s en dankzij je technisch inzicht kent een auto weinig geheimen voor je. Kun je bovendien met klanten omgaan en ze de nodige informatie geven? Dat komt goed uit, want dan is Wierda Bedrijfswagens op zoek naar jou!  

Voor Wierda Bedrijfswagens zijn we op zoek naar een eerste bedrijfsautotechnicus. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van onderhoud, reparatie, afleveren, APK en tachograaf, administratie en het begeleiden van leerling monteurs. Iedere dag weer zijn collega's en klanten super blij met jou! 

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-opleiding 1e bedrijfsautotechniek
  • APK- en tachograaf diploma (pre)
  • rijbewijs B, bij voorkeur ook C

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om bij de opdrachtgever rechtstreeks in dienst te komen. Ook zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, 37 vrije dagen per jaar (24 vakantie – 13 adv), er zijn uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 4 december! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature '1e bedrijfsautotechnicus Wierda Bedrijfswagens BV'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via