Vacature: Medewerker puinbreker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je op zoek naar een werkplek tot aan jouw pensioen? Dan hebben wij een leuke vacature bij de puinbrekerij voor jou. 

Voor onze opdrachtgever in de directe omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een medewerker bij de puinbreker en wasserij. Jij zorgt ervoor dat grote stukken puin en beton worden gescheiden van elkaar. Door water toe te voegen wordt de aangevoerde grond gescheiden in zand, biomassa en puin. De grote stukken puin gaan rechtstreeks de puinbrekerij in om vervolgens afgevoerd of hergebruikt te worden. 

Je controleert en bewaakt het proces bij de wasserij en puinbrekerij. Het schoonmaken van de machine is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Ook los jij eenvoudige storingen aan de machine op. Het hebben van enig technisch inzicht is daarom van belang.

Functie-eisen

  • je werkt graag in de buitenlucht 
  • je hebt enig technisch inzicht
  • je bent op zoek naar een vaste werkplek

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat is gespecialiseerd in de wegenbouw. Het is een middelgroot bedrijf met vestigingen in Drenthe en Groningen. De opdrachtgever is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, sloopwerk, en fundering van recreatiepaden en fietspaden. Deze projecten worden door geheel Nederland uitgevoerd.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie en een werkplek voor langere tijd. Bij goed functioneren en voldoende werk is de kans aanwezig dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.  Het salaris in ligt tussen de € 10,- en € 12 bruto per uur. 

Ben jij die medewerker puinbreker en wasserij die wij zoeken? Dan komen we graag voor 4 december 2020 met jou in contact. Voor vragen kun je contact opnemen met Abiant Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via