Vacature: Medewerker afmontage

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij een nauwkeurig, gemotiveerd en leergierig? Heb je daarnaast ervaring met timmeren en lever jij graag kwaliteit af? In de directe omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een medewerker afmontage. 

Als medewerker afmontage monteer jij divers hang,- en sluitwerk aan de producten en voer jij machinale werkzaamheden uit. Hierbij is het belangrijk dat jij precies en vakkundig te werk te gaat. Je beschikt over kennis van het afmonteren in de timmerbranche. Bij voorkeur heb jij tevens ervaring in het machinale houtbewerken. Nauwkeurigheid en het leveren van kwaliteit vind jij hierbij erg belangrijk. Jij bent een echte aanpakker en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat je in een klein team komt te werken is het belangrijk dat je collegiaal bent en goed kunt samenwerken. 

Heb jij geen ervaring in een timmerfabriek maar wel ervaring als onderhoudsschilder of is in jouw werk naar voren gekomen dat precies en fijn werk goed aan jou besteed is? Ook dan zijn er veel mogelijkheden binnen deze functie.

Functie-eisen

  • Woonachtig in de omgeving van Assen
  • Je bent in het bezit van VCA of bereid dit te behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een timmerfabriek in de directe omgeving van Assen. De opdrachtgever richt zich op het fabriceren van kozijnen, deuren en trappen. Hierbij wordt ambachtelijk werk geleverd naar maatwerk van de klant. Er wordt gewerkt in een klein en gemotiveerd team met het doel om het beste resultaat neer te zetten.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een veilige werkomgeving in een klein en gemotiveerd team. Je wordt beloond conform de cao Timmerindustrie. Het uurloon ligt tussen de € 10,60 en € 15,17 en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Op termijn behoort overname tot de mogelijkheden. 

Is dit de vacature die bij jou past? Reageer dan voor 5 december as. Voor meer informatie over de vacature kan er contact opgenomen worden met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 728 000.

Deel deze vacature via