Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Zeerijp
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je affiniteit met de akkerbouw en wil je de aardappelplant zien groeien? Dan is dit jouw kans om voor langere tijd aan het werk te gaan!

Op dit akkerbouwbedrijf wordt gedurende het hele jaar pootgoed geteeld. Als allround medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit verscheidene taken op dit akkerbouwbedrijf. Denk daarbij aan het selecteren, sorteren en opzakken van aardappelen. Ook stap je zo nu en dan op de trekker met GPS-systeem voor het ruggen frezen, aardappelen poten, rooien en kieperen. 

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de akkerbouw
  • in bezit van T-rijbewijs

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf waar je gaat werken is gevestigd in de regio Loppersum. Er wordt een grondgebied met een oppervlakte van 90 hectare beheerd. Hiervan is ongeveer 35-40 hectare in gebruik voor de teelt van pootaardappelen. Daarnaast worden er bieten, uien en tarwe verbouwd. De opdrachtgever is een jonge ondernemer die ondernemend is en zijn personeel vrijheid geeft.

Wat wij bieden

We bieden jou als medewerker in de akkerbouw een fulltime dienstverband (40 uur per week). Deze uren worden verdeeld over vijf werkdagen per week. Je krijgt als akkerbouw medewerker de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan met mogelijkheid tot een vast dienstverband op termijn. Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. 

Word jij onze nieuwe agrarisch medewerker in de akkerbouw? Solliciteer voor 8 december 2020! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via