Vacature: Bijbaan industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 9,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk? Neem jij regels en eisen op gebied van hygiëne serieus? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou! Wij zoeken namelijk een parttime industrieel schoonmaker voor een bedrijf in de omgeving van Joure. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als industrieel schoonmaker houd jij je bezig met het schoonmaken van machines/apparatuur, het reinigen van de verschillende lijnen/afdelingen en zorg jij dat alles conform richtlijnen wordt schoongemaakt. Je gaat samen met een aantal andere collega's aan het werk binnen de fabriek. Het gaat hierbij wel om fysiek werk.

Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt omdat je een productieruimte schoonmaakt. Vanwege hygiënevoorschriften moet het resultaat echt goed schoon zijn! Bij voorkeur woon je in (de directe omgeving van) Joure. Er is namelijk geen sprake van kilometervergoeding.

Functie-eisen

  • in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
  • woonachtig in (de directe omgeving van) Joure
  • je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en neemt hygiënevoorschriften serieus
  • minimaal 18 jaar oud

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie.  Je komt te werken bij een leuk bedrijf in Joure in een hecht team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie met vrijdag als werkdag. Je kunt starten per direct. Je werkt in nachtdiensten van 22:00 tot circa 05:00. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 9- tot € 17,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.   

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Solliciteer dan voor 7 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via