Vacature: Constructiebankwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij nauwkeurig en ben je geïnteresseerd in een (nieuwe) technische functie? Vind je het een uitdaging om een mooi product te maken en de klant blij te maken? Dan hebben wij een leuke vacature voor je!

In verband met de toename van de werkzaamheden is de opdrachtgever op zoek naar een constructiebankwerker ter uitbreiding van hun team. Het gaat om een technische functie binnen een productieomgeving, waarin je onder andere verantwoordelijk bent voor het lassen en bewerken van diverse soorten RVS/staal constructies als bordessen, trap- en hekwerken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de volledige metaalbewerking als boren, tappen, zagen, slijpen en snijbranden. 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting de techniek
  • Je kunt zelfstandig op pad
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs, BE is een pré
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Je werkt nauwkeurig en gedreven

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met de productie en montage van RVS/staal constructies. Met een jong team is het bedrijf gevestigd in het noordoosten van Nederland en kun je hen op diverse locaties in Nederland aan het werk zien. Het bedrijf beschikt over een eigen productiehal. Het bedrijf vindt het belangrijk dat er goede kwaliteit wordt geleverd. De diverse klanten moeten met een tevreden gevoel achter blijven, wanneer de werknemers van het bedrijf weer huiswaarts keren.

Wat wij bieden

We bieden jou een verantwoordelijke en uitdagende baan waarin je werkt met diverse soorten producten. Zou je willen doorgroeien binnen het bedrijf dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Mocht het werk van beide kanten goed bevallen, dan behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Je ontvangt een salaris conform de cao Metaal & Techniek. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar zal liggen tussen de € 10,20 en € 13,99

Enthousiast geworden? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Nieuwsgierig geworden? Het kunnen allemaal redenen zijn om te reageren op deze vacature. We zien je reactie graag tegemoet voor 11 december a.s. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging in Stadskanaal. Onze medewerkers zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08

Deel deze vacature via