Vacature: Zelfstandig hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een allround hovenier die graag zelfstandig op pad gaat om bij particulieren tuinen aan te leggen of te onderhouden. Dankzij jouw plantenkennis, inzet en ervaring ben je in staat iedere tuin te verfraaien. Daarnaast is het belangrijk dat je op een vriendelijke manier met klanten kunt omgaan. 

Voor een Gronings hoveniersbedrijf, voornamelijk actief in de aanleg van (particuliere) tuinen, zijn wij vanaf maart 2020 op zoek naar een zelfstandig hovenier. In deze functie ben je zelfstandig actief in de aanleg van kwaliteitstuinen. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om zelfstandig vanaf tekening een tuin aan te leggen. Denk hierbij naast grondwerken, beplanting en onderhoud ook aan het plaatsen van houten vlonders, luxe sierbestrating enz. 

Onze opdrachtgever is op zoek is naar iemand die zich voor lange tijd wil committeren aan de organisatie. Je krijgt een grote diversiteit aan werkzaamheden, bij een mooi bedrijf met een informele werksfeer. Het betreft een fulltime functie.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hoveniersopleiding (mbo-niveau 3 of 4) of kennis en ervaring met het aanleggen/ onderhouden van tuinen bij particulieren
  • Je hebt ervaring als hovenier
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE
  • Je beschikt over een flexibele werkhouding
  • Je bent communicatief vaardig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot hoveniersbedrijf uit de omgeving van Ten Boer. De werkzaamheden van het bedrijf bestaan met name uit de aanleg, beplanting, onderhoud van particuliere tuinen. De (trouwe) klanten van het bedrijf zitten voornamelijk in een straal van 20km rondom Ten Boer. 

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op van de cao hoveniersbedrijf en ligt tussen de €11,- en €15,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 32 tot 40 uur per week vanaf half maart 2021.

Enthousiast? Solliciteer dan voor 17 december 2020!  Heb je vragen of wil je meer informatie?  Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via