Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de melkveehouderij en heb je ervaring met het melken van koeien? In de omgeving van Scheemda zoeken wij per direct een zelfstandige melker voor 2 avonden in de week. Heb je nog tijd naast je studie of zoek je er nog wat uren bij, dan zou dit wat voor jou kunnen zijn.

Voor een mooi familiebedrijf in de omgeving van Scheemda zijn wij op zoek naar een melker voor 2 avonden in de week. Je jaagt de koeien op voor het melken en maakt de boxen schoon, daarna begin je met melken. Na het melken spuit je de melkput schoon en dan ben je klaar met de werkzaamheden.

Functie-eisen

  • zelfstandig kunnen werken
  • passie voor dieren, in dit geval voor melkvee

Over het bedrijf

Op het bedrijf worden zo'n 130 koeien gemolken in een 2 keer 10 melkput. Het betreft een zeer modern bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou uitdagende baan met veel flexibiliteit tussen de koeien voor langere tijd. Je werkt maandag en woensdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur. Doordat je samen met een collega werkt is het mogelijk om eens een dag te wisselen als dit beter uitkomt. Het salaris ligt tussen de € 8,- en € 12,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over de ervaring om als melker aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 25 December! Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Avondmelker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via