Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de melkveehouderij en heb je ervaring met het melken van koeien? In de omgeving van Bedum zoeken wij doorlopend melkers. heb jij ervaring als melker en voel jij je thuis in de melkveehouderij dan zijn wij op zoek naar jou!

Als melker begin jij je dienst na het aantrekken van je laarzen en overall met het aanjagen van de koeien richting de melkstal en maakt je de boxen schoon, daarna begin je met melken. Na het melken spuit je de melkput schoon, inspecteert het melkfilter en de machines op dingen die opvallen en dan ben je klaar met de melkbeurt. in de melkveehouderij is geen dag hetzelfde het kan voorkomen dat de melkveehouder je vraagt om naast het melken ook andere klussen op te pakken, wij verwachten daarom dat je flexibel bent en graag nieuwe dingen wil leren in de melkveehouderij.

Functie-eisen

  • zelfstandig kunnen werken
  • je willen ontwikkelen in de melkveehouderij

Over het bedrijf

De bedrijven in regio Bedum variëren van middelgrote familie bedrijven tot bedrijven die +/- 300 koeien of meer melken. Samen met jou zullen we de vacatures bespreken en zo samen bij een bedrijf komen waar jij je thuis voelt en de werkzaamheden met plezier uitvoert.

Wat wij bieden

Het is een baan voor een langere periode. Je begint in de ochtend meestal rond 06:00 en in de middag meestal rond 17.00 uur en bent ongeveer 2.5 uur bezig. Het salaris ligt tussen de € 8,- en € 12,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Deel deze vacature via