Vacature: Lab technicus DOW

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over ervaring als laboratorium technicus bij DOW en wil je graag aan het werk? Lees dan hier wat de functie van lab technicus inhoudt. 

Als laborant voer jij analyses en controles uit op laboratorium apparatuur. Dit doe je volgens routinematige controles. Verder ondersteun je bij algemene locatiewerkzaamheden zoals het opstart- afsluitprocedures binnen de productieomgeving. Je voert kwaliteitscontroles uit en voert de benodigde data in het systeem in. Je hebt een groot gevoel voor kwaliteit en veiligheid. Verder ben je bezig met het verrichten van administratieve en logistieke werkzaamheden. Het verzorgen van de schriftelijke rapportages. En zorg je ervoor dat de output voldoet aan de werkorders. 

Je draagt er zorg voor dat het product van de hoogste kwaliteit is. Verder draag je zorg voor de efficiëntie en effectiviteit van je apparatuur. Dit betekent dat je met kleine storingen overweg kan, je onderhoud verricht en zorgt dat alles schoon blijft. Je bent een kei in het zelfstandig werken maar je denkt ook om de veiligheid van je afdeling. Daarnaast neem je actief deel aan afdelings- en andere groepsmeetings.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-4 opleiding richting laboratoriumwerk
  • twee jaar ervaring in een laboratorium 
  • kennis van datasystemen zoals LIMS, Atlas is een pre

Over het bedrijf

Dow combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Zij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. Bij DOW wordt kunststof geproduceerd dat onder andere gebruikt wordt in matrassen, meubelen, koelkasten, dashboards en mobiele telefoons.

Wat wij bieden

Wij bieden bij goed bevallen een baan voor langere periode. Een salaris wat past bij jouw ervaring en opleidingsachtergrond, wat ligt tussen de €12,- en €18,- per uur. Daarnaast ontvang je een ploegentoeslag  van 12%. En uiteraard een reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.   

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature 'lab technicus bij DOW'? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 4 december. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via