Vacature: Monteur Machinebouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij met beide benen op de grond en ga je als monteur machinebouw geen uitdaging uit de weg? Ben je daarnaast technisch ingesteld,  zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt en wil je graag werken in de omgeving van Lemmer? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van machines. De huidige machines zijn voornamelijk mechanische machines maar het zou ook zeker mooi zijn als je ervaring hebt met elektrotechnische machines. Samen met het team zorgen jullie ervoor dat alle machines startklaar worden gemaakt. Jullie zijn een hecht team en versterken elkaar waar nodig. Zo heeft de een meer kennis van mechanische machines en de ander weer meer van elektrotechnische machines. Samen staan jullie voor kwaliteit en gaan jullie met veel plezier naar het werk! Want één ding is zeker de huidige medewerkers van het bedrijf hebben het hier super naar het zin! 

Functie-eisen

  • van tekening kunnen werken
  • oplossingsgericht
  • ervaring als machinebouwer

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol.  Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf, je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 16,-.

Wil jij aan de gang als monteur machinebouw? Solliciteer dan voor 10 december! Heb je nog vragen over de  vacature 'monteur machinebouw '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via