Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 25 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een varkenshouderij in de omgeving van Spijk zoekt Abiant een medewerker varkenshouderij! Benieuwd hoe je werkweek eruit ziet in deze functie bij een varkenshouderij? Hier komt het!

Als medewerker bij deze varkenshouderij begin je maandag met het schoonspuiten van de stallen. Daarnaast behandel je de biggen en verhuis je de varkens indien nodig. Mocht je maandag niet aan alles toe komen, dan is er mogelijkheid tot uitloop naar dinsdagochtend. Op de woensdag kun je genieten van je vrije dag. Dan vervolg je donderdag de schoonmaakwerkzaamheden en het behandelen van de biggen. Ook vrijdagochtend kom je weer naar de varkenshouderij voor soortgelijke werkzaamheden. Let wel, het werken in een varkenshouderij kan fysiek zwaar zijn! En ook kan het qua drukte en werkzaamheden variëren in tijden en dagen, enige flexibiliteit is dus wel handig. Wanneer je ook op de trekker kunt rijden zijn er meer uren mogelijk. Ook de dagen zijn in overleg te wijzigen. 

Functie-eisen

  • je hebt ervaring in de agrarische sector
  • je bent fysiek in staat zwaar werk te verrichten

Over het bedrijf

Dit agrarische bedrijf omvat zowel een varkenshouderij als een akkerbouwbedrijf. Het is gevestigd in de regio Spijk. Samen met de eigenaar leid je de varkenshouderij in goede banen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan, met voldoende vrijheid om zelf je dagen en tijden in te delen. Totaal is het een baan voor 20-25 uur in de week. Het salaris ligt tussen de €10,- en €14,- afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond.

Ben jij de 'medewerker varkenshouderij' waar wij naar zoeken? Solliciteer dan meteen! Solliciteren kan tot en met 1 december. Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via