Vacature: Recruiter Abiant Techniek

 • Salaris € 2517 - € 3421
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben je graag proactief bezig en niet verlegen om contact te leggen met mensen. Voel jij je aangetrokken tot de wereld van de techniek? Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel klanten als medewerkers dan ben jij de recruiter die wij zoeken.

Abiant Techniek, onderdeel van Abiant Uitzendgroep is actief in de drie noordelijke provincies op het gebied van uitzenden, werven, selecteren, detacheren en opleiden van technische vakmensen op verschillende niveaus. De afgelopen jaren heeft Abiant Techniek zich ontwikkeld tot een specialist in de sectoren metaal, werktuigbouw en installatie-/elektrotechniek.

In een hecht team van drie collega’s, ben jij als recruiter verantwoordelijk voor het vinden en bemiddelen van technici richting opdrachtgevers van Abiant Techniek. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen in een pakkende en wervende vacaturetekst. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match. Verder begeleid je scholingstrajecten. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten; Abiant is tenslotte 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je bent ondernemend, betrouwbaar en neemt graag initiatief. Het kost je geen enkele moeite afspraken na te komen. Van nature ben je een stevige gesprekspartner en een weerwoord schrikt je niet af. Vanzelfsprekend ben je een teamspeler met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een lekker gevoel voor humor.

Verder beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau
 • enkele jaren werkervaring in de techniek, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis van de sectoren metaal, wtb, elektro- en installatietechniek
 • kennis van de (technische) markt in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden

Kortom; heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een sterke persoonlijkheid en kent de technische branche geen geheimen voor je? Dan willen we graag kennis met je maken!

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist, maar uitzendspecialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen, maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mensgedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. 

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer.

Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng, mening en wensen
 • een veelzijdige uitdaging in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar, bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren zal deze worden voortgezet met maximaal twee arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en aansluitend een vaste aanstelling
 • primair: afhankelijk van leeftijd en ervaring een salaris tussen € 2.517,- en max. € 3.421,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten) en een bovengemiddeld aantal vrije dagen
 • secundair: winstuitkering, smartphone en goede pensioenvoorzieningen
 • deelname aan onze Abiant Academie

Enthousiast?
Deze functie is zeer dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdrachtgevers, uitzendmedewerkers en collega’s. Hierbij past alleen een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Solliciteer dan voor 18 januari.

Wil je nog meer weten over de vacature 'Recruiter'? Neem dan gerust contact op met Richard Karsten, vestigingsleider Abiant Techniek. Hij vertelt je graag meer, je kan hem bereiken op 06 12 56 18 45.

Deel deze vacature via