Vacature: Timmerman 1 gemeente Hogeland

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en ben je timmerman 1. Dan komen wij graag met jou in contact voor een bouwbedrijf in de gemeente het Hogeland. Dus aarzel niet en reageer op deze vacature als timmerman 1.

Hoe jouw werkdag als timmerman 1 eruit ziet? Je begint de dag gezamenlijk op het kantoor met een kop koffie. Hier bespreek je lopende of nieuwe projecten, waarna je alleen of met andere collega’s op pad gaat naar een uitdagende klus of project. Doordat je werkt aan verschillende projecten, zijn de werkzaamheden erg divers. Nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie? Jij weet met alle timmerwerkzaamheden raad en zorgt ervoor dat de wensen van de klant in vervulling gaan! Verder kent geen enkel gereedschap, tekening of schets voor jou een geheim.

Functie-eisen

  • meerdere jaren ervaring als timmerman 1
  • VCA-certificaat
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf is gevestigd in de gemeente het Hogeland. Het is een middelgroot, dynamisch bedrijf. Zij houden zich bezig met uiteenlopende bouw gerelateerde werkzaamheden. Het team bestaat uit vakkrachten en is sterk in het vertalen van de wensen van de klant naar het eindproduct.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris als timmerman 1 op basis van de bouw cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden wij jou een fulltime functie voor langere tijd, met op termijn uitzicht op een vast contract. De salarisindicatie is afhankelijk van jouw ervaring en kennis en ligt tussen € 15,- en € 18,- bruto per uur.

Interesse in de functie van timmerman 1 voor het bouwbedrijf uit de gemeente het Hogeland? Solliciteer dan voor 15 februari 2021! Abiant Bedum verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum via 050 319 96 30.

Deel deze vacature via