Vacature: Trekkerchauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het rijden op een trekker? Geniet jij van werkzaamheden op het land? Voor het komende seizoen zijn wij op naar trekkerchauffeurs.

Voor verschillende loonbedrijven en akkerbouwers zijn wij voor het komende seizoen alvast op zoek naar trekkerchauffeurs. De werkzaamheden zijn divers. Je gaat je onder andere bezighouden met grondbewerking, zaaien van gewassen en grasmaaien. Ook mest rijden en mest injecteren kan tot jouw werkzaamheden behoren. De agrarische sector kent piekperiodes waardoor er in een korte tijd heel veel werk verricht moet worden. Je bent bereid om in deze periode extra lange dagen te werken.

Functie-eisen

  • in bezit van T rijbewijs
  • bereid om lange dagen te werken
  • aantoonbare werkervaring

Over het bedrijf

Op dit moment hebben wij vacatures open staan bij verschillende loonbedrijven en akkerbouwers. Afhankelijk van jouw wensen en ervaring gaan we op zoek naar de beste match.

Wat wij bieden

Het salaris dat je als trekkerchauffeur ontvangt is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,- en € 13,- per uur. Werkkleding ontvang je via Abiant of via de opdrachtgever.

Heb je interesse in de vacature "trekkerchauffeur"? Dan ontvangen wij graag voor 26 januari jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via