Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent een ervaren MIG/MAG lasser die op zoek is naar een aanstelling voor langere tijd! Heb jij een flexibele instelling? Vind jij het niet erg om fysiek zwaar werk te verrichten? Dan kom jij in aanmerking voor deze functie als lasser. Nieuwsgierig geworden lees dan snel verder!

Als lasser werk je mee aan eindproducten die onze opdrachtgever zelf op locatie maakt. Het gaat voornamelijk om het oplassen van boorbuizen met pantser lasdraad, het samenstellen van buizen en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud. Je functie is allround en daardoor gaat de dag super snel voorbij. 

Om als lasser binnen dit bedrijf aan de slag te kunnen dien je in bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat. Heb je dit niet? Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen, nodigen wij jou zeker uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring met fysiek zwaar werk en lange dagen (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft in de bouw. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd super efficiënt te werk. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers die al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. Je komt te werken in een hecht team. Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de bouw Cao. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-. Wil jij aan de gang als Lasser in de omgeving van Lemmer? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 22 januari tegemoet! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via