Vacature: Fietsenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar jij je technische talenten kunt laten zien? Lees dan deze leuke vacature van fietsenmaker!

Voor een fietsenwinkel in Drachten zijn wij op zoek naar een ervaren fietsenmaker. In deze functie diagnosticeer en repareer je verschillende soorten fietsen en e-bikes. Samen met de klant bespreek je de nodige reparaties en voorzie je de klant van de juiste informatie. Ook zorg je er voor dat verkochte fietsen rijklaar worden gemaakt. Daarnaast houd je overzicht over de winkel, sta je klanten te woord en weet je ze te adviseren en waar mogelijk te overtuigen. Het is belangrijk dat je als fietsenmaker klantvriendelijk en stressbestendig bent. Het zou mooi zijn wanneer je de Friese taal beheerst.

Functie-eisen

  • ervaring met de reparatie van fietsen en e-bikes
  • technisch inzicht
  • klantgerichte instelling

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een lokale fietsenwinkel met veel persoonlijke service en met grote deskundigheid

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan als fietsenmaker in een goed draaiend bedrijf. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Door de week werk je van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de zaterdag werk je van 09.00 – 17.00 uur. Het salaris is volgens de cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf en wordt gebaseerd op je kennis en ervaring. Het salaris zal liggen tussen de € 10,50 en € 13,50. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, dan ligt een vast contract in het vooruitzicht. Enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk vóór 17 januari! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via