Vacature: Financial controller H.S. Groep B.V.

 • Salaris Tussen € 3200,- en € 4500,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Zuidlaarderveen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Weet jij uiteenlopende financiële processen optimaal te sturen en te beheersen? Ben jij toe aan een functie met meer dynamiek, verantwoordelijkheid en eigen inbreng? Een functie waarin je als financial controller een prominente, proactieve rol speelt in een veelzijdige en groeiende onderneming? Dan is dit hét moment om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Voor H.S. Groep B.V. zijn wij op zoek naar een zelfstandige, energieke financial controller. Een dynamische en afwisselende rol, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie van H.S. Groep, maar ook sparringpartner bent voor de directie aangaande verdere professionalisering en groei van het bedrijf.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • beheer en uitvoering van de volledige financiële administratie van de diverse bedrijfsonderdelen
 • efficiënte inrichting en stroomlijning van de diverse administratieve processen
 • analyseren en rapporteren van financiële resultaten
 • proactief adviseren van de directie
 • voorbereiding van de  salarisadministratie
 • het opstellen van maand- en jaarafsluitingen
 • aanvragen en beheren van financieringen

Functie-eisen

 • relevante hbo-opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy en/of Controlling
 • minimaal 3 jaar werkervaring als assistent controller of financial controller
 • affiniteit met de sectoren agro, transport of vastgoed is een pre maar geen vereiste
 • sterk analytisch en probleemoplossend karakter
 • bedrijfskundig inzicht

Als financial controller bij H.S. Groep ben je naast je bovengenoemde, uitvoerende taken eveneens actief als daadkrachtige, meedenkende gesprekspartner voor de directie. Je bent dus een sterke persoonlijkheid en je wordt geprikkeld door de groeiambities en de vele nieuwe projecten die bij H.S. Groep op stapel staan. Jij weet met jouw kritische, vooruitziende blik en scherpe financiële kennis deze groei samen met de directie in goede banen te leiden. Daarbij schakel jij met gemak tussen je verschillende taken en verantwoordelijkheden en weet je prioriteiten te stellen.

Over het bedrijf

Over H.S. Groep B.V.
Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Zuidlaarderveen, vormt een tweekoppige directie samen met het kantoorteam de organisatie  H.S. Groep. Samen met de bedrijfsadministrateur vorm jij straks het kloppend financieel hart van deze veelzijdige holding. Het dagelijkse werk ‘op -, aan -, en door het land’, wordt gedaan door zo’n 60 bevlogen medewerkers. Betrokken vaste - én flexibele medewerkers, die met passie voor hun vak hun werkzaamheden verrichten.

H.S. Groep B.V. heeft het afgelopen decennium een sterke groei doorgemaakt en is georganiseerd in een holdingstructuur met verschillende bedrijfsonderdelen. De oorspronkelijke twee akkerbouwbedrijven zijn ondergebracht in H.S. Akkerbouw B.V.  Onder H.S. Agri B.V. vallen daarnaast de nationale en internationale transport- en loonwerkactiviteiten en het uitzendbureau. Een divisie waar dagelijks ongeveer 60 medewerkers voor de eigen bv’s en diverse externe opdrachtgevers aan de slag zijn. Verder maken een gww-bedrijf en een landbouwmechanisatiebedrijf onderdeel uit van de holding. Ter versteviging van de financiële positie van H.S. Groep is H.S. Vastgoed B.V. actief in de vastgoedmarkt en projectontwikkeling.

Wat wij bieden

Wat biedt H.S. Groep B.V. jou? 
Een oprecht veelzijdige uitdaging in een interessante holdingstructuur. Een meer dan dynamische werkomgeving, waar je gegrepen zult worden door het enthousiasme en het ‘kansdenken’. Bij H.S. Groep stap je in een betrokken, laagdrempelige en inspirerende organisatie, waar volop ruimte is voor eigen inzichten en ideeën. Jouw mening doet ertoe en je kunt jezelf op diverse manieren verder ontwikkelen.

Er heerst een nuchtere, informele, humorvolle bedrijfscultuur, met oprecht oog voor de mens achter de werkzaamheden. In het prachtige nieuwe bedrijfspand in Zuidlaarderveen krijg je bovendien een fijne, moderne werkplek tussen meedenkende collega’s. Je inzet en resultaten worden vanzelfsprekend marktconform beloond, inclusief moderne arbeidsvoorwaarden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring, richtlijn € 3.200,- tot  € 4.500,- per maand.

Geïnteresseerd?
Abiant verzorgt voor H.S. Groep de werving en selectie voor deze functie en jij zult direct in dienst treden bij de H.S. Groep B.V. Voldoe jij aan de geschetste verwachtingen en pas jij bij de ondernemende, no-nonsense cultuur van H.S. Groep? Laat weten wat jij te bieden hebt 7n waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek. We zijn benieuwd wie jij bent, waar jij voor gaat, maar ook wat jouw ambities zijn. We kijken uit naar je verhaal en ontvangen je sollicitatie graag voor 17 januari a.s.

Heb je nog vragen over de vacature van financial controller? Aarzel dan niet om contact op te nemen van Annet Fruitema, Adviseur Werving en selectie bij Abiant. Annet is bereikbaar op tel 050 206 00 91.

Deel deze vacature via