Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Houd je van afwisselend werk, ben je een aanpakker en spreekt de industriële reiniging jou aan? Dan zoeken we jou! Voor een opdrachtgever in Franeker zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren industrieel reiniger. Ben jij de topper voor deze klus? Lees dan snel verder.

Als ervaren industrieel reiniger deins jij niet terug van werken op hoogte. Jij springt vrolijk de ladder op en begint aan iedere klus alsof het de eerste is. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van de gevels, schoonmaken van de kozijnen. Meestal ben je aan het werk in groepjes van 2 of 4. Samen zorgen er voor dat elke gevel weer glimt als een spiegeltje. Samen zijn jullie echte team en klaren jullie de klus, iedere dag weer. Omdat je elke dag weer op verschillende plekken aan het werk bent is geen dag het zelfde. Dat maakt jouw werk super leuk en blijft het ook uitdagend! Er zijn volop mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • woonachtig in de omgeving van Franeker
  • 3 jaar ervaring als industrieel reiniger

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en zijn zitten ze in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris conform de schoonmaak cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 - 16:00 uur. 

Wil jij binnenkort nog starten als industrieel reiniger? Solliciteer dan voor 31 januari . Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via