Vacature: Medewerker hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 8,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wegens aanhoudende drukte bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker hoveniersbedrijf  in de omgeving van Buitenpost. Feeling voor de sector en groene vingers zijn het belangrijkste in dit vak. Dus wanneer je het vak wilt leren, komen we ook graag met jou in contact.


Je gaat beginnen met het assisteren van de hovenier, samen pakken jullie alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op. Deze werkzaamheden voer je uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Op langer termijn kan het werken in de aanleg ook voorkomen. Je start de dag samen met je collega’s op de werkplaats en werkt van 7.00 uur tot 16.00 uur. Wanneer jij de fijne kneepjes van het hoveniersvak goed in de (groene)vingers hebt ga je op termijn zelfstandig op pad om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B (bij voorkeur BE)
  • leergierig en bereid om eventueel cursussen te volgen

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat, biedt een totaalconcept van ontwerp, advisering, aanleg, renovatie en onderhoud voor particulieren, bedrijven, gemeente en instellingen. De werkzaamheden voer je uit in een klein team. Ben je op zoek naar bbl- werkplek? Dan is het mogelijk om bij onze opdrachtgever een bbl-traject te volgen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime baan en bij goed functioneren voor langere tijd. Het loon wordt gebaseerd op jouw kennis ,en ervaring. Als leerling medewerker hoveniersbedrijf zal het bruto-uurloon tussen de € 8,84 en € 11,26 zijn.


Heb je nog vragen over de vacature medewerker hoveniersbedrijf? Neem gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op via telefoonnummer 0512 22 04 40. We zien je sollicitatie graag uiterlijk 26 januari tegemoet.

Deel deze vacature via