Vacature: Tegelzetter

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voldaan en tevreden kijk jij terug op een mooie werkdag. Je hebt alles weer netjes afgewerkt en de badkamer ziet er weer spik en span uit. Als tegelzetter is elke dag weer een nieuwe start met nieuwe mogelijkheden. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort wel werkzaam als tegelzetter in de omgeving van Joure!

Als tegelzetter bestaan je werkzaamheden onder andere uit : voorbewerken van de muren, het op maat maken van wand- en vloertegels, uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk, het lijmen van wand- en vloertegels, reparatiewerkzaamheden en daarnaast zorg je voor een goede afwerking. Ook is het belangrijk dat je vanaf een tekening kunt werken en netjes te werk gaat. Genoeg uitdagingen dus! Er valt altijd wat te leren en jij krijgt ook volop mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • tekeningen kunnen lezen
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de buurt van Joure. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak. Er heerst een goede sfeer binnen het bedrijf en de wensen van de klant staan centraal. Alles is mogelijk van renovatie van oude badkamers tot het inrichten van nieuwe badkamers. Er werken momenteel ongeveer 25 mensen binnen het bedrijf en vanwege uitbreiding van hun werkzaamheden en het team zijn ze nu op zoek naar een ervaren  tegelzetter. Je zult echt deel worden van een hechte familie en de meeste medewerkers zijn al jaren werkzaam binnen het bedrijf. De sfeer is super.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract voor langere tijd tot de mogelijkheden hoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00 uur. Je salaris ligt tussen € 14,- en € 16,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Begin jij liever nog vandaag dan morgen? Reageer dan voor 8 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature van tegelzetter? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via