Vacature: Terreinmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Hou jij van afwisseling in het werk en word jij ook wel manusje van alles genoemd? Mogelijk is dit dan de vacature voor jou.

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Grondwerk, montagewerk, techniek en saneringswerk behoort allemaal tot jouw werkzaamheden. Het ene moment sta je op de afsluitdijk afzettingen te plaatsen om vanuit daar door te gaan naar een NAM locatie om een aantal leidingen te monteren. Als afsluiting van de werkdag heb je nog een klus in de sanering uit te voeren. Als terreinmedewerker heb je veel afwisseling in je werk. Je aantoonbare technische vaardigheden in de werktuigbouwkunde, grond-, weg,- en waterbouw en de bouw worden dagelijks uitgedaagd.  

Je werkgebied is voornamelijk rondom Assen en Emmen. Ook kan het voorkomen dat je werkzaamheden op andere locaties in het land plaatsvinden. Bij voorkeur ben je daarom woonachtig in de driehoek Assen - Beilen - Emmen. Verder ben je leergierig, kom je altijd op tijd, ben je een teamplayer en kom je gemaakte afspraken na. 

Functie-eisen

  • minimaal mbo 3 werk- en denkniveau
  • bereid om benodigde opleidingen en cursussen te volgen
  • rijbewijs BE en in bezit van een auto
  • geldig VCA certificaat

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote landelijke organisatie. Het verzorgen van terreinonderhoud op verschillende locaties in het land is één van de onderdelen die bij dit bedrijf worden uitgevoerd. Infrastructuur, wateroplossingen en milieu zijn één van de andere onderdelen van deze opdrachtgever.

Wat wij bieden

De vacature voor terreinmedewerker is lange tijd beschikbaar. Na een jaar via Abiant gewerkt te hebben treed je vervolgens in dienst bij de opdrachtgever. De werktijden worden naderhand vastgesteld en je kunt per direct starten. Het salaris ligt tussen de € 12,50,- en € 15,- bruto per uur. Het exacte loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Werkkleding wordt verstrekt vanuit de opdrachtgever.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en spreekt deze vacature voor terreinmedewerker jou aan? Solliciteer dan voor 4 januari. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via