Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag met grote machines en ben je op zoek naar een uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden? In Assen hebben wij een leuke vacature voor montagemedewerker.

Als montagemedewerker ga je prefab elementen monteren voor weg,- en waterbouwprojecten, fabriekshallen en andere utiliteitswerken. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in teamverband. Ook word je ingezet bij hijs,- en transportwerkzaamheden en om te assisteren bij de kraan.

Wij zijn op zoek naar een montagemedewerker die van aanpakken weet en over technisch inzicht beschikt. Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij je werk. Jouw standplaats is in Assen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland. Vanwege de afwisselende werkzaamheden, werktijden en werklocaties ben jij flexibel ingesteld.

Functie-eisen

  • in het bezit van een vca-certificaat
  • in het bezit van heftruck of bereid deze te behalen
  • in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • goede beheersing Nederlandse taal

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het transporteren en hijsen van grote en zware objecten. Het is een grote organisatie dat werkzaam is over de gehele wereld en verschillende vestigingen heeft in Nederland.

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Pas je goed bij de cultuur van de organisatie en ben je geschikt voor de werkzaamheden dan zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Overname door de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden. Het te ontvangen uurloon is sterk afhankelijk van jouw behaalde opleidingen en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur.

Ben je de technische montagemedewerker die wij zoeken? Reageer dan voor 18 januari op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via