Vacature: Uitvoerder

  • Salaris Tussen € 19,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemelerveld
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij als uitvoerder aan de slag en heb jij de nodige ervaring al opgedaan in de bouw? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor een bedrijf in het vastgoedonderhoud (met als standplaats Lemelerveld) zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder onderhoud & verduurzaming. Als uitvoerder voer je diverse regionale bouwprojecten uit variërend in omvang en complexiteit. Het betreft projecten op het gebied van onderhoud en verduurzaming. Je organiseert zelfstandig jouw werken, maar daarnaast ben je ook eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor onze voormannen en de bewoners. Tevens ben je verantwoordelijk voor uitvoering gerelateerde zaken zoals veiligheid en personeelsplanning van onze vestiging.

Samen met de bedrijfsleider en werkvoorbereiders vorm je een uitvoeringsteam en stuur je op basis van kwaliteit, voortgang, kosten, rendement en inzet van mensen en materialen. Het project wordt onder jouw leiding kwalitatief goed, technisch juist en binnen de gestelde tijd en kosten gerealiseerd. Dankzij jouw vakkennis, oog voor detail en communicatieve vaardigheden weet je mensen te motiveren en te overtuigen. Je ziet de uitdaging in het positief verrassen van de klant en het overtreffen van de verwachtingen.

Als uitvoerder ben je op diverse locaties binnen ons werkgebied werkzaam.

Functie-eisen

  • een afgeronde bouwkundige opleiding op mbo+/hbo niveau, aangevuld met de nodige relevante ervaring als uitvoerder op het gebied van onderhoud- en verduurzamingsprojecten.
  • je bent klantgericht en correct in de omgang met bewoners, je hecht hier veel waarde aan.
  • je bent allround, zelfstandig, daadkrachtig en communicatief vaardig.
  • je bent een teamspeler en je bent in staat om het maximale uit je team te halen in het belang van het eindresultaat.
  • veiligheid en duurzaamheid staan bij jou oog in het vaandel.
  • je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een toonaangevend en financieel gezond bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing. Hun klanten zijn o.a. bedrijven, scholen, VVE's en vastgoedeigenaren. Ze hebben een lange termijn focus, zijn sterk klant gericht, hebben een uitstekende marktreputatie en betrokken vakkundige en creatieve medewerkers. Het bedrijf heeft een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt en waar je werkt in een dynamische omgeving. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je wordt goed begeleid vanuit de bedrijfsleiding.  Je komt in een leuk en gezellig team terecht wat goed samenwerkt en waar humor belangrijk is. Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Het salaris is volgens de Schilders- , afwerkings- en glaszetbedrijf cao met een bruto-uurloon tussen € 19,27 en € 24,09 en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Interesse in deze functie van uitvoerder onderhoud en verduurzaming? Solliciteer dan vóór 3 februari. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01

Deel deze vacature via