Vacature: Metselaar gemeente Het Hogeland

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de vakman die minimaal 800 stenen per dag kan leggen en die graag een nieuwe uitdaging wil aangaan als metselaar bij een klein metselbedrijf in de gemeente Het Hogeland? Lees dan verder wat wij voor je kunnen betekenen!

Voor onze opdrachtgever in Bedum zijn wij op zoek naar een allround metselaar. Je wordt ingezet op nieuwbouw- en renovatieprojecten en je houdt je bezig met het herstellen van bevingsschade in de provincie Groningen. Als metselaar mix je specie, maak je stenen op maat, plaats je profielen en werk je voegen af. Met jouw ervaring weet je dit zelfstandig en in een hoog tempo te doen.

Functie-eisen

  • werkervaring als metselaar
  • rijbewijs B 
  • VCA- certificaat

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een klein metselbedrijf in de gemeente Het Hogeland. Je hebt meestal een tweetal collega's, afhankelijk van de drukte van de werkzaamheden. Je werkt ook veel samen de eigenaar van het metselbedrijf, dit is een ervaren metselaar die jou de kneepjes van het vak kan leren.

Wat wij bieden

Wij hopen langere tijd met je samen te werken. Dus beschik jij over de juiste mentaliteit en ervaring als metselaar? Dan belonen we jou meteen met een jaarcontract zodat je weer even vooruit kunt. Als metselaar ben je gedurende de dagdiensten actief. De verloning geschiedt op basis van de cao Bouw en zal tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur liggen. Verder bieden we jou: pensioenfonds BPF, 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen.

Heb jij ervaring als metselaar en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer dan direct, maar in ieder geval voor 11 februari 2021! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van metselaar voor de regio Het Hogeland? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via