Vacature: Stukadoor regio Bedum

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Kun jij strakke wanden of plafonds maken? En zou je graag fulltime als stukadoor bij een bedrijf in de omgeving van Bedum aan de slag willen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Je brengt een afwerklaag aan op muren, wanden, gevels en plafonds. Op deze manier maak je het steviger, mooier en zorg je voor extra bescherming. Ter voorbereiding maak je het oppervlak schoon en verwijder je eventueel het behang. Daarnaast zorg je voor het op de juiste manier afplakken en voorstrijken van de wanden en plafonds. Je maakt de mortel aan en brengt deze aan op de oppervlaktes. Verder hou je je bezig met het uitvlakken, gladmaken en wegschuren van oneffenheden.

Functie-eisen

  • ervaring als stukadoor
  • rijbewijs B
  • bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn stukadoorsbedrijven uit de omgeving van Bedum. Het zijn over het algemeen ervaren kleinschalige stukadoorsbedrijven. Kwaliteit, persoonlijk advies, service en betrouwbaarheid staan bij de bedrijven hoog in het vaandel. Ze zijn gespecialiseerd in allerlei soorten wand- en plafondafwerkingen en werken voor zowel particulieren als bedrijven. De klanten van de opdrachtgevers zijn gevestigd in het noorden van Nederland.

Wat wij bieden

Als stukadoor kun je fulltime aan de slag. Hierbij werk je dagdiensten op doordeweekse dagen. Er hoort bij deze functie een mooi salaris tussen € 15,- en € 20,- bruto per uur.

Ben jij de stukadoor waar wij naar op zoek zijn voor een bedrijf in de regio Bedum? Dan zien we graag je cv tegemoet voor 7 mei 2021! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via