Vacature: Zinkwerker omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees en ben jij een ervaren zinkwerker? Dan is dit jouw kans om bij een leuke werkgever uit Bedum aan het werk te gaan.

Als zinkwerker binnen deze functie voer je zowel voor nieuwbouw als onderhoud- en herstelwerkzaamheden uit op diverse locaties in de drie noordelijke provincies. Je hebt een passie voor het vak en zorgt voor het beste resultaat tijdens je werk, zodat de klant tevreden is.

Als zinkwerker doe je al het zinkwerk op, aan of rondom het dak om het dak waterdicht te maken en regenwater af te voeren. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het aanbrengen van zinken dakgoten, zinken omlijstingen van dakkapellen en monumentaal zinkwerk. Daarnaast ben je als zinkwerker verantwoordelijk voor het bekleden van daken en gevels en al het zinkwerk rondom het dak. Dit kan zowel voor nieuwbouw als onderhoud- en herstelwerkzaamheden zijn. Het gaat om ambachtelijk werk en daarom is kwaliteit en vakmanschap van groot belang.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • werkervaring als zinkwerker
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in bitumineuze-, kunststof-, zinken-, en EPDM-dakbedekking. Het gaat hierbij om dakbedekking van daken die geen dakpannen hebben. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoudt en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land. Jouw collega's beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld aan de hand van de  cao BIKUDAK  en ligt tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 32 tot 40 uur per week. 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature 'Zinkwerker' in Bedum? Solliciteer dan voor 7 mei 2021! Heb je vragen of wil je meer informatie?  Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via