Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Pakketjes zijn helemaal jouw ding! 200 stops op een dag is geen enkel probleem. Omdat jij efficiënt en zorgvuldig te werk gaat, bezorg je met een glimlach de pakketjes op het juiste adres. Enthousiast geworden? Dan ben jij geknipt voor de functie van koerier in Leeuwarden.

Als koerier voor dit bedrijf werk je op maandag tot en met zaterdag iedere dag efficiënt om zo snel en zorgvuldig mogelijk alle pakketten te bezorgen. Het is daarom van belang dat je na een aantal maanden ongeveer 200 stops per dag kunt gaan maken. Je vliegt dus van hot naar her en je bezorgt de (soms zware) pakketten, die je oppikt vanaf het distributiecentrum in Leeuwarden, door heel Friesland. Wanneer alle pakketten bezorgd zijn, lever je de bus weer in bij de opdrachtgever. Het werk is pittig en de werkdruk ligt hoog. Het is dus niet alleen autorijden maar er wordt echt van je verwacht dat je snel schakelt en zo efficiënt mogelijk je pakketjes bezorgt. Ook zorg je ervoor dat je bus goed is ingericht zodat alles onderweg soepel verloopt. Je start met 2 proefdagen. De eerste dag zal je meerijden met een ervaren koerier en de tweede dag zal een training zijn op het distributiecentrum, waar je leert over alle aspecten van het vak zoals privacy, veiligheid, netjes werken en hoe je alles het beste kunt aanpakken. Als je alles onder de knie hebt dan heb je echt een super toffe baan waar je voor onbepaalde tijd kunt blijven.

Functie-eisen

  • wonend in of vlakbij Leeuwarden
  • fysiek in staat om zware pakketten te tillen
  • minimaal mbo 3- /havo-diploma
  • in staat om een een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te halen
  • beschikbaar op zaterdag

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met een open cultuur en een informele sfeer. Er zijn korte lijntjes en er wordt snel geschakeld. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent omdat eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De eigenaar is nauw betrokken en helpt je waar nodig bij het inwerktraject. Er werken momenteel ongeveer 40 koeriers binnen dit bedrijf. Maar vanwege toenemende drukte zijn ze nu op zoek naar een een nieuwe medewerker!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor ongeveer 32 tot 40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao beroepsgoederenvervoer. Het salaris ligt tussen €10,- en €12,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je een koffievergoeding van € 0,63 bruto per gereden uur en draai je mee in een winstuitkering. Ook verdien je op zaterdag een leuk loon door een toeslag van 150%.

Ben jij de koerier die we zoeken? Solliciteer dan voor 25 januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via