Vacature: Bedrijfsleider straat, grond en groen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eppenhuizen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Straat, grond en groenwerk in het Eemsdeltagebied, daar ga jij onderdeel van uitmaken! Ben jij die ervaren bedrijfsleider die wij zoeken?

Wij zoeken een gedreven en ondernemende vakman met enige jaren relevante werkervaring in een groen/aannemersbedrijf. Je bent in staat om het bedrijf verder te professionaliseren en in een bepaald tijdsbestek een efficiënte en gemotiveerde organisatie neer te zetten die bestaat uit een team van vakspecialisten die elkaar versterken.

Hiervoor is naast branchegerichte kennis ook kennis nodig op het gebied van personeelszaken, administratie, automatisering en pr.

We zoeken bij voorkeur een persoon die een hbo opleiding heeft genoten met een groen en/of civiele achtergrond. Iemand die ook praktische kennis heeft op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van buitenruimtes. Die naast de management taken ook kan fungeren als calculator en projectleider. Je houdt je bezig met zowel het aantrekken van nieuwe medewerkers alsmede nieuwe klanten/ opdrachten als ook leveranciers/ onderaannemers. Kortom jij bent de spin in het web van dit bedrijf!

Functie-eisen

  • hbo opleiding met groen en/of civiele achtergrond
  • kennis op het gebied van personeelszaken, automatisering en pr
  • praktische kennis op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van buitenruimtes
  • leidinggevende capaciteiten
  • commercieel ingesteld

Over het bedrijf

Sinds 2011 is dit bedrijf actief als aannemer en uitvoerder van bestrating, grond- en groenvoorzieningswerk. Deskundig, netjes en betrouwbaar, dat is waar zij voorstaan. Dagelijks zijn de stratenmakers, grondwerkers en groenspecialisten onderweg om plannen te realiseren. Dit bedrijf beschikt over een uitgebreid machine- en wagenpark waarmee zij snel en flexibel kunnen inspelen. Het klantenbestand is veelzijdig.

Wat wij bieden

Deze functie biedt een grote mate van vrijheid. Je bent niet gebonden aan bepaalde vastgestelde werktijden of uren. Thuiswerken behoort tot mogelijkheden, maar er is ook een kantoorruimte voor jou beschikbaar op de zaak. Salaris is bespreekbaar en zal afhankelijk zijn van achtergrond, werkervaring en je beschikbare uren. 

Zie jij jezelf als de bedrijfsleider van dit bedrijf in de straat, grond en groenvoorziening? Stuur dan gelijk je cv! Solliciteren kan tot en met 1 maart. Vragen of meer weten? Dan kun je altijd ons uitzendbureau in Spijk bellen op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via