Vacature: Assistent tuinaanleg

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Jij vindt het geweldig om buiten aan het werk te zijn. Daarnaast schrikt fysiek werk jou niet af. Voor een gespecialiseerd bedrijf in de tuinaanleg zoeken wij een assistent! Als assistent in de tuinaanleg ga je samen met je collega particuliere tuinen aanleggen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Hier assisteer je met het plaatsen onder andere veranda's, sierbestrating en schuttingen. 

Iedere ochtend vertrek je samen met je collega naar de opdracht. Eenmaal bij de klant aangekomen zorgen jullie ervoor dat de materialen netjes worden uitgeladen. Als assistent in de tuinaanleg zorg jij ervoor dat je collega's voldoende materialen tot hun beschikking hebben. Omdat je ook helpt met het plaatsen van schuttingen en veranda's ben je handig verschillende gereedschappen. Natuurlijk ga je zorgvuldig met de materialen om en zorg je aan het einde van de dag dat alles er weer netjes uit ziet.

Functie-eisen

  • Fysiek in staat om zwaarder werk te doen
  • Handig met gereedschap (boormachine, zaag, hamer)
  • Per direct beschikbaar
  • Bij voorkeur in bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een klein bedrijf. De meeste klussen bestaan uit het plaatsen ven veranda's, schuttingen en sierbestrating. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er kunstgras of buitenverlichting aangelegd moet worden. Omdat het bedrijf al een aantal jaar ervaring heeft geven ze ook advies over het indelen van tuinen. Omdat je werkt in een klein team krijg je veel kans om nieuwe dingen te leren en ervaring op te doen in de aanleg van tuinen. Tijdens de klussen werk je met één of twee vaste collega's en hangt er een gezellige sfeer. 

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week. Het bruto-uurloon bedraagt tussen € 10,- en € 11,-. Via Abiant ontvang je benodigde persoonlijke veiligheidsmiddelen en heb je de mogelijkheid op scholing.
Ben jij de assistent die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Voor meer vragen of informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen via 050 549 28 40.

Deel deze vacature via