Vacature: Monteur prefab betonelementen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende functie in de bouw? In Assen hebben wij een leuke vacature voor Monteur prefab betonelementen.

Als monteur ga je prefab elementen monteren voor weg,- en waterbouwprojecten en in bedrijfshallen. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in teamverband. Ook word je ingezet bij hijs,- en transportwerkzaamheden en om te assisteren bij de kraan.

Wij zijn op zoek naar een monteur die van aanpakken weet. Bij voorkeur heb je ervaring in de bouw en/of montage en beschik je over enig technisch inzicht. Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij je werk. Jouw standplaats is Assen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland. Vanwege de afwisselende werkzaamheden, de variërende werktijden en werklocaties ben jij flexibel ingesteld.

Functie-eisen

  • in het bezit van een vca-certificaat
  • in het bezit van heftruck of bereid deze te behalen
  • in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het transporteren en hijsen van grote en zware objecten. Het is een grote organisatie dat werkzaam is over de gehele wereld en verschillende vestigingen heeft in Nederland.

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Pas je goed bij de cultuur van de organisatie en ben je geschikt voor de werkzaamheden dan zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Overname door de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden. Het te ontvangen uurloon is sterk afhankelijk van jouw behaalde opleidingen en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur.

Ben je de technische monteur die wij zoeken? Reageer dan voor 1 maart op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via