Vacature: Opperman daken

  • Salaris Tussen € 7,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Ben jij die harde werker die geen last heeft van hoogtevrees en die graag in de buitenlucht werkt? Heb jij er geen moeite mee je collega's te helpen daar waar nodig? Dan komen we graag met jou in contact.

Als opperman dakwerken werk je in een team en help je jouw collega's. Je helpt met het klaarleggen van het materiaal en als het nodig is; ga jezelf het dak op om je collega's te assisteren. Als opperman weet je dat jij een belangrijke rol speelt in het uitvoeren van de dak- en gevelwerkzaamheden. Je collega's rekenen op jouw doorzettingsvermogen en je gevoel voor humor.

Functie-eisen

  • ervaring als opperman
  • rijbewijs B, bij voorkeur BE
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Als gespecialiseerd dakdekkingsbedrijf werkt onze opdrachtgever met alle materialen en technieken, waaronder het gieten van bitumen. Op platte en op hellende daken levert onze opdrachtgever een duurzame dakbedekking die jarenlang bestand is tegen weersinvloeden en gegarandeerd waterdicht blijft. Een nieuw dak zal tientallen jaren meegaan.

Wat wij bieden

We bieden jou een afwisselende baan van maandag t/m vrijdag. Jouw salaris zal conform cao hellende daken worden ingeschaald. Het bruto-uurloon ligt tussen € 7,40 en € 13,98. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt dan behoort een contract voor langere tijd tot de mogelijkheden.

Wil jij binnenkort aan de slag als opperman dakwerken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 26 februari a.s. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "Opperman daken"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via