Vacature: Opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Steenwijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij van grote waarde zijn binnen een bestratingsbedrijf?  Heb jij al ervaring als opperman of werk je in een andere sector maar ben je op zoek naar iets nieuws? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bestratingsbedrijf in de omgeving van Steenwijk  zijn wij op zoek naar een opperman die een super leuk en enthousiast team wil ondersteunen met opperen. 

Als opperman ga jij zwaar en fysiek werk niet uit de weg.  Elke dag is weer een uitdaging en samen met je collega klaren jullie de klus.  Je werkt voornamelijk in de omgeving van Steenwijk met en toe een uitschieter in de provincie. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Het is daarbij belangrijk dat je een leergierige en gemotiveerde houding hebt. Samen met een collega ben je iedere dag weer op pad,. Samen vormen jullie een hecht team en klaren jullie de klus. In eerste instantie is het werk voornamelijk in de laadpalen. Het is dus van belang dat jij de stratenmaker ondersteunt met het straten en opruimen en netjes houden van de omgeving.  Samen met een ervaren stratenmaker ben je iedere dag weer op pad. Hij kan je dus de kneepjes van het vak leren wanneer nodig.   

Functie-eisen

  • B rijbewijs (bij voorkeur) 
  • VCA-certificaat (bereid te halen)
  • fysiek in staat veel te lopen, tillen en te bukken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop! Er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd.  De eigenaren werken volop mee. Ze bestaan nu ruim 10 jaar en hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een fulltime opperman ter uitbreiding van het team.

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt  behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao LEO dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €14,- bruto per uur zijn.

Ga jij binnenkort aan de slag als opperman? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 26 februari! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via